Kattugleprosjekt

Kattugleprosjekt

Å jobbe med fotoprosjekter er en sann glede når man lykkes. Jeg har nå holdt på med dette kattugleprosjektet i et halvt år og det har gitt meg noen fantastiske foto øyeblikk.
Hovedfokuset har vært å få bilder av uglene sammen med fullmånen, men det har ikke vært lett. Det kan virke ganske håpløst å få ville ugler til å sitte der en ønsker, samtidig som en skal ha fullmanen som bakgrunn.
Men etter mye planlegging og godt forarbeid, så har jeg nå lykkes fire ganger på ett halvt år. Jeg har lært meg når på døgnet uglene var aktive og har måttet justere dette opp mot når månen var plassert der jeg ønsket. Det som virket umulig er faktisk mulig, og det er en pådriver for nye prosjekter.

Trykk på småbildene for å få stort bilde.

Jeg har fått ett par spørsmål angående bildene, blant annet om de er tatt med dobbel eksponering. Alle bildene er tatt med en eksponering med fjernutløser.

error: