Våren banker på døra

I disse dager kan man høre spurveugla spille sin karakteristiske vårsang. Det er deilig å børste støvet av speilreflekskamera og komme seg ut i skauen igjen, etter en usedvanlig lang vinter.

Jeg digger at det går mot vår! Snøen har «snart» smelta bort og den lange vinteren har omsider gjort sitt. Naturen i bakgården eksploderer i vårlig aktivitet om dagen. Det begynner å bli liv og røre med fuglesang fra morgen til kveld. En herlig tid!

Om en uke flytter jeg til skogs med kamerautstyr og telt. Der skal jeg leve tett på naturen i nesten tre uker sammenhengende. Det skal bli fint å slippe å leve etter klokka og komme seg bort fra hverdagen.

Jeg gleder meg til å oppleve alle vårtegnene igjen, og ikke minst bli vekket av trompetspill fra tranene å høre tiuren kneppe i gammelskogen. Våren, velkommen skal du være!

error: