Nytt år, og nye muligheter!

21. desember 2018
Blog
Ingen kommentarer

Så er nok et år snart historie og julen nærmer seg med stormskritt.

Dette året har gitt meg mange interessante opplevelser, hvor enkelte fotoprosjekter har gitt mer hodebry enn gode bilder. Jeg har ligget gjemt i ett lite kamuflasjetelt time etter time. Smurt vrakhonning på vindfelte trestammer en hel sommer. Forsøkt få en fullmånedate med ugla siden mai. Ligget halvveis nedgravd i ei myr i påvente av det rette blinkskuddet. Fulgt en grevlingfamilie fra de fikk sine tre små, helt frem til kong vinter kom snikende.
Jeg humrer litt av meg selv når jeg tenker tilbake på fotoåret 2018. Naturfotografi er for de spesielt interesserte!

Det skal bli digg med vår og sommer igjen, selv om det føles uendelig lenge til nå i mørketida. Jeg ser frem til skauen rundt meg våkner opp fra vinterdvalen og hvor jeg kan høre den karakteristiske vårsangen til perleugla. Mens jeg spretter meg en iskald øl og lener meg tilbake i lyngen. Og ikke minst å oppleve tiurleik – våres vakreste eventyr. Jeg er spent på hva 2019 bringer av naturopplevelser og fotominner.

Jeg håper dere nyter julen, senker skuldrene og lesser innpå med julemat og tørre småkaker.
Sender en julehilsen med ønske om en fredelig jul og et godt nytt år!

error: