Skogsmus i regnvær

13. november 2018
Blog
Ingen kommentarer
Skogsmus i regnvær

De siste ukene har jeg hatt ett fotoprosjekt hvor jeg har forsøkt å få til noen spesielle bilder av skogsmusa.

Planen var å få bilde av to mus sittende sammen med ryggen til, der de titter ut i mørket. Men det skulle vise seg å være vanskeligere en jeg trodde. Skogsmusa er veldig aktiv og den sitter dessverre sjelden i ro. Så dette viste seg å være mer utfordrende enn jeg hadde regnet med.

Siden dette må tas i mørket, så har jeg benyttet en kongle som utgangspunkt og stilt manuelt fokuspunkt på denne. Deretter var den store utfordringen å vente til musene stilte seg akkurat der jeg trengte det, for å ta blinkskuddet. Men jeg innså at jeg måtte nøye meg med en mus, akkurat som hjemme.. Jeg har brukt en blitz til å skape motlyset.

error: